Välkommen till Hundmassören.se!

Hej!

Hundmassören.se är sidan för dig som månar om din hunds hälsa!  

Jag anser att varje hund är unik & värdefull & mitt motto är därför: "En hund förtjänar att få vara en frisk hund genom hela sitt liv!"

Idag finns så fantastiskt mycket kunskap om hur vi kan förebygga skador och fysiologiska problem hos hund så mycket av mitt arbete går ut på att helt enkelt se till att hunden har bästa förutsättning för att slippa skador och preblematik i rörelseapparaten! Jag arbetar efter principen: "Som rehabilitering- fast i förebyggande syfte! 

En annan del av mitt arbete är att hjälpa hundar som av olika anledningar har smärta & problematik till följd av tex tillväxtrubbningar, överansträngningar, felbelsatningar & skador. Då dessa hundar fått hjälp av veterinär kommer de till mig så att jag kan arbeta med att skapa stabilitet & bana vägen tillbaka till ett sunt & friskt hundliv!

Ytterligare en del av mitt arbete är de kurser jag håller. Målet med detta är att sprida kunskap om vad du som hundägare kan göra för din hund för att ge den bästa förutsättning att må bra och hålla för dess aktivivering. 

Är du nyfiken på vad jag kan göra för din hund? Tveka inte att höra av dig! Till mig är ALLA hundar välkomna, oavsett ras!

 

Jag önskar er en underbar dag tillsammans med era fantastiska hundar!

/Tessan

Hundmassörens samarbetare

Här under kan ni se vilka företag vi samarbeter med. Samtliga företag representeras av professionella & kompetenta personer med en enorm kunskap inom sitt område! 

Sundbybergs veterinärpraktik

topplogo

MUSH 100% NATURLIGT RÅFODER

mush

 

Besökare idag: 0 | Denna månad: 1 | Totalt: 10077